Skip links

АКАДЕМИЯ ЗА ИНОВАЦИИ 2014 (10-11 ЮНИ)

Вярвате ли, че България може да бъде водеща страна в областта на иновациите? Ние, да. Именно затова решихме да започнем с промяна, промяна, която засяга образованието, бизнеса и начина ни на живот.

На 10 и 11 юни имате уникалната възможност да присъствате на първата в България Академия за иновации, която организираме в партньорство с Нов Български Университет, с подкрепата на HP, SAP, Eleven, The Business institute, Reforma, Noble Graphics, DDB, 5 минути, Media Club, Англо-американско училище София, Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън и Space Challenges. Тя ще представи 5-те водещи теории на иновациите – TRIZ, SIT, Lean, Design Thinking и Customer Driven Innovation (Intuit), заедно с най-интересните примери от практиката. Ще говорим още за Open innovation, Disruptive innovation, патенти, търговски марки и как да ни помогнете да изпълним основната си цел: да събудим потенциала на България за иновации.

Лектори от Европейския парламент, NASA, HP, SAP, The Business institute и Англо-американското училище в София ще ни отворят вратите към света на иновациите. Колегите ни от криейтив агенциите – Reforma, DDB, Noble Graphics и 5 минути ще ви запалят с най-доброто от своята работа. Основателите и Изпълнителните директори на инвестиционните фондове за стартиращи компании и ко-финансиране – Eleven, Launch Hub, River Stixx Capital и Lean Startup ще ви подканят да сбъднете идеите си и ще разкажат своята гледна точка за иновациите.

Благодарим специално на медия партньорите ни от Mail.bg, Investor Media Group и Btv web за медийното отразяване и съпричастността към идеята!

Регистрация

Програма

Лектори

+