Skip links

АКАДЕМИЯ ЗА ИНОВАЦИИ 2015, 10 И 11 ЮНИ

Заповядайте на 10 и 11 юни в Аулата на Нoв Български Университет на Академия за иновации 2015 на тема “The many faces of innovation”.

За втора поредна година Иновейшън Стартър Бокс и Нов български университет организират, съвместно, Академия за иновации в България, която е достъпна безплатно за студенти от висшите училища.

В рамките на четири основни панела в Академията ще говорим за „Креативност”, “Иновации и технологии” „Иновативни продукти и услуги” и „Социални иновации”. Ще търсим многото лица на иновациите в различни сектори, през погледа на най-успешните компании.

Академията тази година ще открие един от миналогодишните лектори, за когото иновациите са от огромно значение – Ираван Хира, Генерален директор на HP Bulgaria.

Освен него, лектори в Академия за иновации 2015 ще бъдат основателите и криейтив директорите на едни от най-успешните рекламни агенции на българския пазар, като The Smarts, Oglilvy, New Moment New Ideas и др. Ще се включат отново и представители на бизнеса, чиито компании са доказателство за това, че и в България се правят изобретения и иновации, които са глобално признати.

И да не забравим: за да приложим знанията на практика, вторият ден на Академията ще бъде изцяло посветен на workshop върху „Социални иновации”, воден от фасилитатори от екипа на Innovation Starter Box, първата частна компания в България, която организира обучения и консултантски програми в областта на иновациите.

Дали трябва да учите как се правят иновации? Според нас – категорично да!

Убедете се сами – включете се в Академията за иновации 2015!

За повече информация:

Гл. ас. д-р Кристиян Постаджиян,
Програмен директор за МП „Рекламен мениджмънт и визуален брандинг“,
e-mail: kpostagian@nbu.bg
m. +359.888.782.874

или

Красен Хинков,
Директор Бизнес развитие Иновейшън Стартър Бокс,
e-mail:  krasen@innovationstarterbox.bg
m. +359.888.618.780

+