Skip links

Елица Георгиева

Директор „Корпоративни комуникации“ Vivacom България част от United Group

Елица Георгиева ръководи отдел „Корпоративни комуникации“ във Vivacom България, част от водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа United Group B.V.

Тя има над 16 години опит в областта на комуникациите и сериозна експертиза в областите връзките с обществеността, вътрешни комуникации и изграждане на работодателска марка, корпоративната социална отговорност, кризисни комуникации и устойчиво развитие, придобит в различни международни компании в редица сектори – бързооборотни стоки, технологии и медии.

Богатият опит на Елица Георгиева в областта на корпоративните комуникации е натрупан през годините в някои от най-големите международни и български компании. Сред ролите, които е заемала, са директор „Корпоративни комуникации“ в Лидл България, директор „Връзки с обществеността“ в Нова Броудкастинг Груп, мениджър „Връзки с медиите и корпоративна социална отговорност“ в Кока-Кола ХБК България и мениджър „Връзки с обществеността“ в Майкрософт България. От 2022 година е директор „Корпоративни комуникации“ във Vivacom.

Притежава магистърска степен по „Бизнес администрация“ от Нов български университет. Завършила е редица международни програми за обучение и професионална квалификация в областта на комуникациите, включително стратегическо управление на кризисни комуникации, изграждане на работодателска марка и устойчиво развитие.

В периода 2019-2022 г. е и член на Управителния съвет на Българския дарителски форум в България.

+