Skip links

Цветелина Тенева

Основател и старши фасилитатор Бизнес институт, The Business institute

Цветелина Тенева мечтае още на 11 години да стане журналист, но по-късно решава да последва приятелски съвет и се записва в първия випуск Връзки с обществеността и реклама в Софийския университет. Започва работа като ПР специалист Правителствената информационна служба.

След това начало професионалният и път продължава в Орбител, където последователно заема длъжностите – ПР, Марком мениджър и Маркетинг директор. Там тя развива способностите си в сферите на стратегическото планиране, пазарните анализи, продуктовия мениджмънт и маркетинг комуникациите. В конкурса „Бранд мениджър“ през 2005 г. печели наградата на публиката за марката Орбител в категорията „Давид срещу Голиат“, както и наградата „Най-добър презентатор”.

През 2010 година заедно със Светлан Станоев Цветелина основават The Business Institute, който прави бизнес работилници в областите иновации, предприемачество и мениджмънт. В The Business Institute Цветелина надгражда експертизата си в областите бизнес иновации, бизнес моделиране, стартиране на бизнес, предприемчиво мислене, предприемачество в голямата организация.

От по-рано и досега със Светлан Станоев са партньори и в мениджмънт консултантска компания-бутик Strategize!.
С обучения се занимава активно от 2004 година в сферата на маркетинговите комуникации, бизнес моделиране, маркетингови стратегии, позициониране и развиване на бранд и бранд мениджмънт.

+