Skip links

Николай Спасов

Главен оперативен директор, TBI Bank

Николай Спасов отговаря за ключови проекти в TBI Bank като имплементацията на вътрешната банкова система, дигитализацията, както и цялостното подобряване на корпоративната среда. Основните принципи, върху които изгражда кариерата си, са насочени към непрекъснато усъвършенстване, поддържане на успешен екип и постоянно постигане на поставените цели.

Развитието на Николай в банковия сектор започва преди повече от 13 години – първоначално в Eurobank Group, после в Alpha Bank Group. Повече от десет години заема ръководни длъжности в ресори кредитни карти, банкиране на дребно, управление на проекти и ИТ.

Николай притежава магистърска степен по банков мениджмънт, а преди това завършва и магистратура по хуманитарни науки. Проектите, които развива през годините, са отличавани с редица международни и местни награди, сред които престижните Stevie Awards, годишните награди на Българското уеб общество.

Като голям почитател на новите технологии и иновации, често може да го видите с някоя от най-актуалните тех джаджи. Колекцията му непрекъснато се увеличава и разбира се, ще продължи да расте, докато се разработват нови решения.

Николай Спасов
+